CARTA TOP 20

Undi lagu kegemaran anda untuk peluang melayakkan lagu tersebut tersenarai di Muzik-Muzik 39 Separuh Akhir dan seterusnya ke Anugerah Juara Lagu 39.

Undian dibuka pada hari Ahad 12 tengah hari hingga Khamis 12 tengah hari setiap minggu sehingga Carta Muzik-Muzik 39 ditutup.

PENCALONAN BARU

Lagu yang baharu dicalonkan untuk memasuki Carta Muzik-Muzik 39.

Undi lagu kegemaran anda untuk melayakkan lagu tersebut tercalon di Muzik-Muzik 39 Separuh Akhir dan seterusnya ke Anugerah Juara Lagu 39.

Undian dibuka pada hari Ahad, 1 petang hingga Khamis, 1 petang setiap minggu sehingga Carta Muzik-Muzik 39 ditutup.

LAGU PRE-VIEW

Lagu yang terkeluar dari Carta Top 20. Sekiranya lagu tersebut berada di dalam carta ini selama 3 minggu berturut, lagu tersebut akan terkeluar dari Carta Top 20.

Teruskan mengundi lagu kegemaran anda untuk melayakkan lagu tersebut kembali tersenarai di dalam Carta Top 20.

Undian dibuka pada hari Ahad 12 tengah hari hingga Khamis 12 tengah hari setiap minggu sehingga Carta Muzik-Muzik 39 ditutup.

LAGU TERKELUAR

Lagu yang terkeluar dari Carta Top 20 setelah 3 minggu berturut berada di carta Lagu Pre-view.

VIDEO MUZIK-MUZIK 39

ARTIKEL XTRA

Muzik-Muzik ialah sebuah program carta muzik mingguan terbitan TV3 untuk lagu-lagu yang digubah oleh komposer dan penulis lirik Malaysia. Lagu-lagu yang dicalonkan dan menduduki tempat teratas di dalam Carta Mingguan Muzik-Muzik akan berpeluang menempah tempat di Muzik-Muzik Separuh Akhir dan seterusnya melayakkan lagu mereka dipertandingkan di pentas Anugerah Juara Lagu bagi merebut gelaran Juara Lagu.

muzikmuzik_official